Blogg

Hair bunHva syntes dere?

Jennifer Elizabeth 

Eksamen gikk bra!

Alle på gruppen min fikk 5er! Vi kom opp i Norsk og trodde virkelig ikke at det kom til å gå så bra som det gjorde! Det er så deilig at det er ferdig og at det bare er 3 dager igjen til ferien. På mandag så skal vi til fårup i Danmark med klassen også har vi fri fra skolen til tirsdag og avsluttning på onsdag. Sommerferien er virkelig nær nå og jeg gleder meg.

Hva fikk dere til karakter i muntlig eksamen?

Jennifer Elizabeth

Eksamen i morgenGod kveld alle sammen! Har hatt en suuper dag i dag. Vi var på Åros (strand) med klassen. Det ble masse spilling av volleyball, grilling og kos. Etter på var jeg på båt tur med mange herlige folk. Tilbake til overskriften. Vi har muntlig eksamen i morgen noe jeg gruer meg ekstremt til. Håper så veldig at min gruppe kommer opp i Engelsk. Hvis vi kommer opp i Norsk dør jeg. Jaja, vi får se i morgen hva som skjer... Eller skal jeg snart legge meg, må ikke være trøtt i morgen! :)

Har dere hatt muntlig eksamen?
Hva kom dere opp i?

Jennifer Elizabeth 

 

Sommeren er nær

Hallo! Jeg var jo på hytte tur som dere kanskje fikk med dere. Været var jo bare herlig. Sol uten skyer hele helga! Fikk jo til og med dukket meg i sjøen. Vannet var iskaldt og bare 14 grader. Ellers hadde vi en tur i båten, spilte masse volleyball, ble kjent med 2 søte jenter og hadde kosekvelder på bryggen med snop. Det er deilig og komme seg vekk litt av og til.ÅÅh, deilig!

Hva har dere gjort i helga?

Jennifer Elizabeth 

HytteturDa stikker jeg på hyttetur med Lene, Fredrikke og Tone. Vi blir hele helga og har desverre ikke nett der ute og får ikke blogget. Kan være jeg kommer til å skrive et innlegg fra mobilen. Men nå må jeg bare pakke ferdig og forte meg, skal gå om 3 minutter! Kos dere hvor enn dere er! 

Hva skal dere i helga? 

Jennifer Elizabeth 

Dagens outfit
Jakke og hettejakke  Bikbok   T-skjorte og bukse  Cubus   Sko  Vans

Hva syntes dere? 

Jennifer Elizabeth

Sminke anbefaling

Hallo! Jeg har fått dette herlige produktet av  Lookfantastic.com. Det er en blush fra benefit som gir en fin coral glød til skinnene. Siden jeg fikk blushen har jeg brukt den hver dag. Nettsiden jeg fikk denne fra har også super mange forskjellige sminke produkter som er virkelig verdt å skjekke ut! Også er det fri frakt til norge! Jeg skal i hvertfall kjøpe flere produkter derfra. Også er det mye billigere enn det det er i Norge så det er et stort pluss for meg

Fargen er delt opp i 4 farger. Rød, Rosa Brun og oransj. Man kan jo velge hvilken man skal ha men kanskje lettest og blande dem sammen som de fleste gjør. Fargen er den perfekte sommerfargen og den ser utrolig naturlig ut! Legger til noen bilder der jeg har den på meg.

Du kan kjøpe blushen HER til bare 23£. Vet ikke hvor mange norske kroner det er. 

Har dere prøvd noe fra Benefit?

Jennifer Elizabeth 

 

Jeg er tilbake!

 HALLO! Har ikke blogget på en god stund nå. Har vært sliten,  det har skjedd noe galt med kameraet og jeg har aldri årket å gjøre noe med det. Så nå skal jeg begynne å blogge for fult. I dag skal jeg på håndball trening hvis ikke kneet ødelegger. Ellers skal jeg bare sitte ute i sola og kose meg med musikk og smoothie! Ha en fin dag videre!

Er det sol der du er?

Jennifer Elizabeth 

Always kiss me goodnight

I dag har det vært en travel dag. Først skole, så trening, byen og sitte barne vakt. Har vært hjemme i sånn 1 time nå.  Det skal bli deilig og få lagt seg. Sitter nå i senga og hører på rolig musikk, te lys rund meg og en kopp te. Det er godt å bli litt avslappet før man legger seg. Fikk forresten kjøpt meg en bikini i dag fra h&m som var døds fin også genseren jeg har på meg på bildene over. Har tenkt til å vise dere bilder av bikinien snart! God natt alle sammen!

 

Loveyou, girls

Sunn lunsj/middag

Hallo! I dag tenkte jeg å vise dere en sunn og enkel matrett som jeg just lagde. Det er så utrolig godt og tar ikke lang tid å lage. 

Du trenger:
♥ En kyllingfillet
♥ Rømme
♥ Salat
♥ Grove lefser
♥ Krydder eller salt og pepper 


Så steker man bare kyllingen til den er gjennom stekt.

Og tar på det du skal ha. Du kan også for eksempel ta på forskjellige grønnsaker eller fisk i steden for kylling. Det er bare å leke seg frem med noe! 

Sånn ble det! Det var så herlig. Akkurat nå sitter jeg og fredrikke å spiser det. Så dette kommer jeg til å lage ofte!

Skal dere prøve det ut?

Helg!

Hallo! Det er så deilig med helg nå! Føler jeg sier det vær gang det er helg. Men denne uka har virkelig vært stressende. Vi har hatt prøve muntlig i Norsk. Det verste faget og komme opp i. Vi fremførte i dag og det gikk overaskende bra på presentasjonen. Men på spørsmålene etter på gikk det ikke like bra. Vi fikk 5er på selve fremføringen men 4er pågrunn av spørsmålene. Men det er helt greit. Håper bare på å få 4 i muntlig til sommeren! Ellers så skal jeg en tur til fredrikke etter på. Det skal bli kos!

Hva skal dere i helgen?

Innkjøpsvideo!

Jeg vet at musikken er litt høy i bakrunden men det tok 2 timer og laste den opp og måtte gjøre det 2 ganger fordi jeg haddegjort feil første gang, så orket ikke å forandre på musikken! Men håper dere liker den og ta på 720 for bedre kvalitet! :)

Hva syntes dere?

Naked 2

Se så fint! Åå, endelig mitt! Jeg ble sponset denne her av Britique.com for en liten stund siden. Jeg har øsnket meg en sånnen lenge og nå som jeg endelig har den er jeg så utrolig glad. Jeg kommer nok til å finne forskjellige måter å bruker fargene på. Kan bruke de til hverdags og fest så dette blir gøy. Nettsiden er trygg og handle på og kom ganske fort. De har gratis frakt og mange sminkemerker som for eksempel Urban Decay, Too faced, The balm, Revlon, MAC, Bobbi Brown og mange flere. Det er virkelig lurt å skjekke ut siden de sin HER. Pallettet kjøper du HER for kun 489 kroner! Det er virkelig verdt det.

Har du en av Naked palettene?

Sminkevideo

Håper dere liker den!

Mirror mirror on the wallHallo alle sammen! Dagen begynnte som vanelig med skole og akkurat nå har vi en del prosjekter og prøver. Vi har en prøve i Rle på torsdag og en fremføring med plakat i Naturfag. Det er så sinnsykt masse å gjøre og jeg har så vidt begynnt. Jeg startet å jobbe litt hjemme i dag før håndballtreningen. Tror ikke jeg kommer til å få så veldig bra på disse her. Håper på det beste! Ellers så sitter jeg her å spiser appelsin og knekkebrød også skal jeg hoppe oppi dusjen! Håper alle har hatt en fin dag!

Hva har dere gjort i dag?
Har dere masse prøver denne uken?
 

Sunnere Iskaffe

Jeg fikk en pakke fra Vannpluss.no for en liten stund siden der man fikk sånn små poser og skulle blande dem med vann. Jeg fikk 12 forskjellige smaker og likte ikke mangen av dem. Men så skulle jeg smake Iskaffe med karamel og ble helt forelsket! Jeg blandet dette med melk istedenfor vann for da ble smaken best! Hvis dere har vært på Waynes Coffee og smakt de sin karamel frappoccino smaker den her helt likt! Det er helt sykt! Det er bare 20 kalorier og 0% fett for de som tenker mye på det. Jeg anbefaler virkelig denne! Skal bestille flere etterhvert! 
Dere kan få kjøpt det HER  Og det koster bare 42 kroner for 6 stykk!

Har dere smakt disse før?
Skal du smake? 

Rolig fredagGod fredag! Deilig med helg igjen! I dag har jeg egentlig ikke gjort noe spessielt. Har fått ryddet litt på rommet også har jeg spist. Utrolig spennende. Neida, men ikveld stikker jeg en tur ned til Tone og vet egentlig ikke hva vi skal gjøre der da men. Vi finner vell på noe! Testet en ny oppskrift på havre pannekakene! De var så mye bedre enn de andre jeg lagde. Disse kommer jeg til å lage ofte. Er det noen som vil ha oppskriften? Si ifra!

Har dere lyst på oppskriften?

 

Justin Bieber

I går var en helt syk dag. Vi begynnte å kjøre i halv 10 tiden og kom frem klokka 2. Vi måtte vente 4 timer i kø kom vi inn til telenor arenaen.  Været var perfekt så det var egentlig bare koselig og vente i kø, så det gjorde ingen ting! Vi hadde egentlig sitte plasser, men så sneik vi oss inn til ståplassene! Vi var så heldige at vi ikke ble tatt! Ellers så var konserten mye bedre enn forventet! Han er jo bare så flink og ikke minst kjekk! Det har vært en super opplevelse som aldri kommer til å glemmes!

Var dere på JB konsert?
Hvor hadde dere plasser? 

Oslo i morgen

Da blir det Oslo tur igjen, men ikke for shopping denne gangen... Vi skal på justin bieber konsert! Det er helt sykt at det er i morgen. Gleder meg masse og tror det kommer til å bli bra selvom vi har sitte plasser. Vi fikk jo hvertfall billetter ! Nå skal vi legge oss siden vi skal opp klokken 7 i morgen. Egentlig da jeg pleier å stå opp til vanlig men.
Skriver dette på mobilen, derfor dårlig bilde størrelse.
Skal dere på Justin bieber konsert ?

Lenge siden sist

Eller ikke.. Det har vell bare gått en uke siden jeg blogget. Men i det siste har jeg vært så opptatt of sliten at jeg ikke har fått tid til å blogge. I tillegg har det vært så stress med kameraet siden jeg ikke har hatt trådløs fjern utløser, noe som jeg har fått nå! Så nå kommer det til å bli bedre bilder og bedre innlegg. Men for å snakke om noe annet har vi historie prøve i morgen. Føler vi har flere prøver hver uke fortiden. Kommer snart ikke til å orke mere.
Litt serriøs her ja. 

Har dere noen prøver denne uken?

Helg

Endelig helg. Ikke at det just var påske ferie da men har vært så sliten fortiden så det skal bli deilig med litt fri. I går hadde jeg besøk av Lene og Tone og vi så på film og spiste masse god frukt! Og i kveld vet jeg hva jeg skal gjøre. Tenkte å finne på noe med ''gjengen'' men litt usikker. Eller så håper jeg dere har en fin dag så kommer det en outfit i morgen!

Hva skal dere i dag? 

Room details

Tenker å lage romvideo etter hvert men det er fortsatt noen små ting jeg må kjøpe osv.

Hva syntes dere?

Pakke i posten

Fargen ble litt mørk, men tror jeg skal farge det lysere. Bilder på kommer senere! :)

Har du extentions?

Jennifer Elizabeth

Stripet håret

Da har jeg fått stripet håret. Mamma gjorde det på meg i går kveld med hette og det tok ganske langt tid. Først av alt har jeg ganske tjukt hår og det er litt for langt for hette. En ting til var at jeg ikke hadde nok produkt så det ble litt gul aktig noen steder, men ikke mye! Jeg ble fornøyd. Trodde det skulle bli mye verre. Det ble en del lysere og det var det jeg hadde lyst til! Dette var jo første gang jeg gjorde dette så. Neste gang skal vi ha to paker! 

Hva syntes dere? 

Topp reisemål

Hallo! Istad så jeg på noen youtube videoer der noen vlogget om at de var i bahamas og florida osv og fikk meg til å tenke på at jeg har så sykt lyst til å reise. Har jo bare vært i 3 land. Usa, Tyskland og Danmark. Selv om jeg har vært i mange stater i Usa, vil jeg fortsatt reise andre steder også. Har så lyst å bare reise med en hel gjeng ned til California eller no sånt. Gleder meg til jeg blir eldre! Det skal bli deilig. Jaja, tenkte å vise dere noen topp reisemål som jeg vil reise til.

LondonSpaniaUsaBahamasSe så fint! En gang sier jeg bare. Om det er noen som vil ta seg en tur blir jeg gjerne med.

Noen steder du vil reise til?

Gårsdagens Outfit

Jakke Levis  Genser og Bukse  Gina tricot  Skjerf  Monki  Smykke  Bikbok  Sko  Mani

Hva syntes dere?

Nelly loveVar just innom Nelly.com og så at de hadde fått inn Fanny Lyckman sin kolleksjon! Alt er ELSK! Hadde jeg bare hatt penger hadde jeg kjøpt meg noe hjem.! Kolleksjonen hennes finner dere HER!

Hva syntes du om kolleksjonen hennes?

Jennifer Elizabeth

HJELP MEG!

God påske alle sammen! I det siste har jeg tenkt på å stripe håret lysere fordi håret mitt begynner å bli en ''gul'' aktig farge. Har alltid gått til frisør men siden det koster over 1000 kroner å gjøre det hos frisøren velger jeg å gjøre det hjemme. Man ser uansett ikke så mye forskjell når jeg striper det siden jeg har ganske lyst hår fra før av. Jeg har to pakker hjemme som mammma bruker som jeg også kommer til å prøve ut. 

Jeg har ikke peiling på om de er gode eller ikke. Det eneste jeg håper på at jeg ikke får veldig gulkjær i håret. Uff, det er det værste. 

Som du ser på bildet over er dette min sånn ca min hårfarge.
Det jeg lurer på er om det er noen der ute som er flink med å farge håret hjemme og vet litt om de forskjellige hår farge pakkene og hvilken jeg bør bruke?
Burde jeg stripe håret hjemme?

Jennifer Elizabeth 

Sneak peak på konkuransen i morgenDa har jeg bestemt meg for å ha en konuranse i morgen. Feelunique har sendt meg en gave, men siden jeg har akkurat samme tenkte jeg å gi den ut til en av dere. Dere får se resten av konkuransen i morgen og håper dere gleder dere! Det er en goood premie så bare vent til i morgen å se resten!

Skal du melde deg på i morgen?
Hva tror du premien kommer til å være?

Jennifer Elizabeth

Ny header!

Da var det på tide med ny header! Var oppe til halv 4 i går for å lage den! Kunne ikke legge meg før jeg ble ferdig! Det kan godt være at jeg skal lage en annen senere måtte bare ha en ny i mellom tiden. På bildet nedenfor ser du den gamle.  

Hvilken syntes du var finest?
Hva syntes du om den nye? 

Jennifer Elizabeth

Selvbruning

I går testet jeg for første gang ut disse selvbrunings sprayene fra SUNZ. Jeg har aldri prøvd ut sånn spray. Hvis jeg har tatt selvbruning pleier jeg å ta en krem. Det var lett å spraye produktet på kroppen siden du ble brun med engang og da kunne man se hvor man hadde tatt og om man trengte å ta på mer på forskjellige steder. Først ble huden min veldig rød. Det kan godt være at det bare er meg som reagerer på det, men rødheten gikk vekk dagen etter. Den gav en fin gylden farge (på bildene over ser huden min oransj ut men det er bare redigeringen) og forhåpentligvis varer den lenge. Jeg sprayet meg inne på vaskerommet, noe som ikke var det lureste. Hele gulvet ble brunt og føttene mine ble helt svarte. I tillegg bør du ta på hansker før du gjør dette! Jeg er fortsatt helt oransj på hendene. Men Øvelse gjlør mester, er det ikke det man sier? Jeg kommer ihvertfall til å bruke disse mye til sommeren og våren!
Du kan få kjøpt den HER, HER og HER. Dere kan også like dem på facebook HER

Har du prøvd ut SUNZ før?

Jennifer Elizabeth


FrokostGod morgen alle sammen! Eller det er vell kanskje ikke morgen nå da men. Våknet fakstisk opp halv 1 i dag. De siste dagene har jeg stått opp klokka 9 eller 10. Så det var deilig og få sovet litt lenge. Ellers så har jeg fått laget meg en god frokost med nystekte baguetter med skinke, ost og paprika. Og til ''dessert'' Trippel is! Noen som har smakt denne? Den er så god! Lurer på hvor mange jeg har spist av denne. Hmm.... Jaja, det er jo påske! 

Har dere smakt trippel?

Jennifer Elizabeth 

M&MHallo og god mandag! Kjenner det er deilig med ferie nå! Sitter her og spiser m&m peanøttsmør. Haha, hørtes kanskje ikke så godt ut men det var ganske så godt! Dagen i dag har gått til å bare slappe av også var jeg hos tannlegen. Hadde 1 hull. Hmm.. Jaja. Om litt skal jeg se på paradise. Jeg må jo bare følge med på det. Kos dere i kveld alle sammen!

Hva skal dere i kveld?

Jennifer Elizabeth 

Natural makeup tutorial

Trykk på tannhjulet så på 720p for bedre kvalitet! Håper dere liker den!

Hva syntes dere?

Jennifer Elizabeth 

Dagens outfit
Jakke  Velouria Vintage  T-skjorte  H&M  Bukse  Cubus  Skjerf  Monki

Hva syntes dere? 

Jennifer Elizabeth 

Pakke i posten

I går fikk meg og min bror en pakke i posten fra pappa. Hadde ønsket meg noen ting så han sendte det i en pakke fra USA. Ble utrolig glad når den kom og hadde ventet en stund på det! Kommer til å bruke disse masse! Senere i dag skal jeg vise dere noen outfit bilder fra dagen i dag. Og i kveld skal jeg ut med Tora! Vi skal spise og etter det blir det kino! Skikkelig date! Hehe. Det blir koselig. Har ikke sett henne på lenge! Kos dere hvor enn dere er! 

Hva skal du i dag?

Jennifer Elizabeth 

Levis jakke

Kjøpte meg denne vakre oversized jakken fra en butikk i oslo der de selger vintage tøy. Butikken heter Velouria Vintage. Og det beste av alt at den bare kostet 379! Det er billig for en Levis jeans jakke! Kommer til å bruke denne ofte til våren og sommeren! Gleder meg.

Syntes du den var fin?

Jennifer Elizabeth

ByenGod påske alle sammen! Da stikker jeg til byen før noen av venninnene mine reiser vekk. VI skal kose oss på cafe og kikke rundt. Jeg lagde også just en video til dere også så den skal jeg redigere i påsken!
Nå må jeg bare løpe før bussen kjører! Kos dere alle i dag!

Hva skal dere i dag?
Syntes dere om ny video?


Jennifer Elizabeth 

Sheinside.com

1 HER  2  HER  3 HER  4 HER  5 HER  6 HER


7  HER  8 HER  9 HER

Fant just ut at denne (link) nettsiden fantes. Det er så masse fint! Og i tillegg så er det jo så billig! Åhh, dere må virkelig skjekke det ut! 

Noe som var fint?
Skjekket ut nettsiden?

Jennifer Elizabeth 

Its cold outsideJeg er tilbake! Ikke at jeg var vekke så lenge da. Har savnet og blogge og har mange nye ideer å blogge om. Jeg har også en del konkuranser jeg skal ha på bloggen så det er bare å følge med! Jaja, tilbake til overskriften. Forsje lørdag fikk jeg skjokk over at det begynnte å snø igjen og det snødde ikke bare litt men en hel haug! Er lei av vinteren nå og vil ha sommer. Prøvde å ta noen bilder til dere, men siden det blåste så veldig og var iskaldt ute ble de ikke så fine. I kveld skal jeg finne på noe med min kjære, Lene. Ikke vet jeg hva vi skal gjøre men vi finner nok på noe! 

Hva skal dere i kveld?
Hva syntes dere om bildene?

Jennifer Elizabeth 

Fri til fredag

Akkurat nå er det veldig mye å gjøre på skolen før påskeferien og jeg får nesten ikke tid til noe som helst annet. Jeg har to tentamener, to fremføringer, prøver og innleveringer. Tenker å ta en liten pause frem til fredag fordi jeg har absolutt ikke tid. Det skal bli deilig med ferie nå og gleder meg veldig! Også er rommet mitt snart ferdig så gleder meg til å vise dere! En ting til som er kjipt er at jeg har fått skade i kneet igjen og kan ikke spille håndball akkurat nå. Håper på at det blir bedre. Vi snakkes fredag!

Mye å gjøre på skolen hos dere denne uken? 

Jennifer Elizabeth

Snø igjen

Hallo! Våknet opp til full snøstorm ute. Hadde virkelig ikke forventet dette. Tenkte at våren skulle komme snart, men tydeligvis ikke. Har foresten ikke blogget så veldig mye denne uken for har hatt for mye med skolen! Vi hadde 2 fremføringer, norsk prøve (noe jeg syntes er veldig vanskelig), engelsk innlevering, skolelag i håndball og masse annet. Jeg har virkelig ikke gjort noe annet enn å sitte hjemme å øveøveøve. Skal bli så deilig med helg! Får besøk av venninnen min lene hele helga og på lørdag skal vi i bursdagen til den andre venninnen min Thea. Det blir koselig! Dere får ha en god helg så snakkes vi!

Hva skal dere i helgen?
Hva syntes dere om at snøen har kommet tilbake? 

Jennifer Elizabeth

Fruit

Det var så deilig og komme hjem etter trenng med masse frukt og smoothie. Har akkurat sett ferdig paradise hotel. Hmm, vet ikke helt hva jeg syntes om deltakerene men forhåpentligvis blir de bedre! Nå er det å stikke rett i dusjen og etter det skal jeg rett i seng. Eller seng og seng. Jeg sove nede i kjeller stua på madrasser. Kommer nok til å sove der til jeg får den nye senga mi. Dere får alle ha en god natt og så snakkes vi i morgen! 

Hva syntes dere om Paradise hotel 2013? 

Jennifer Elizabeth 

Da er oppussingen i gang

Da har jeg startet med å male. Tror virkelig at dette kommer til å bli fint. Maler gulvet mitt hvitt. Det skal bli deilig og ha et lyst rom. Ble just ferdig med å male å venter på at det skal tørke sånn at jeg kan ta et strøk til. Nedsiden til dette er at jeg ikke har noen sted å sove. Senga mi er tatt fra hverandre og lagt ute i stua. Tenker kanskje å sove i kjellerstua men er ikke sikker enda. Får se. Også lukter det maling i hele huset nå! Gleder meg virkelig til alt er ferdig og til møblene kommer! 

Har du pusset opp rommet i det siste?

Jennifer Elizabeth 

Far cry 3

Hei! Jeg sa jo tidligere at jeg skulle gjøre om rommet mitt. Jeg skal male gulvet og veggene og kjøpe inn noen nye møbler. Jeg har allerede begynnt med å slipe ned gulvet. Det var så stress og ikke minst tungt. Glad jeg er ferdig med den delen. Nå skal jeg bare slappe av  og spille litt far cry 3 til jeg går å legger meg. Det er  døds gøy! Begynnte for noen uker siden og har ikke kommet så langt, men gleder meg til å komme mere inn i spillet! 

Har dere spilt far cry 3?
Hva annet spiller dere? 

Jennifer Elizabeth

Sunne pannekaker

God søndag alle sammen! I går kveld hadde jeg besøk av noen veninner og vi satte oss ut på verandaen klokken 1 med masse madrasser, puter og tepper. Vi tente te lys og satt de omkring. Ååh, det var så koselig! I tillegg begynte det å snø litt. Vi var ute en god stund før vi gikk inn å la oss. Uansett så sitter jeg her nå med Tone å spiser frokost! Jeg hadde absolutt lyst til å lage sånn havre pannekaker så da ble det det! Vet ikke om de ble vellykket men de smakte da ikke så vondt. 

Hva har dere gjort i helga?
Noen som har smakt disse pannekakene? 

Jennifer Elizabeth

Dagens lille innkjøp

Genser  H&M  Topp  Gina Tricot  Caps  Cubus

Hallo! I dag har det vært en travel dag. Først gikk jeg jo på skolen som vanelig. også måtte jeg dra til legen, så etter det gikk meg og min mor til IKEA og sånne butikker. Jeg skal fornye rommet mitt! Ååhh, dette kommer til å se bra ut. Jeg har kjøpt noen små interiør ting allerede. I morgen skal vi ut igjen og kjøpe dobbel seng og sminkebord! Vi skal også male rommet mitt en annen farge. På bildene over ser du at det er blå/grått men skal male det til en litt mer besj farge. Gleder meg! 
Håper dere får en fin kveld videre!

Hva skal dere i kveld og resten av helga? 

Jennifer Elizabeth

Dagens antrekk

Cardigan  h&m  Topp  bikbok  Shorts  levis  

Hva syntes dere? 
Hva skal dere i dag?

Jennifer Elizabeth 

#NO MAKEUPGod kveld alle sammen! Kom nesten just hjem etter en tung håndball trening. Tok på noe musikk og løp rett i dusjen. ååå, deilig. Uansett i dag har jeg vært hos Tone som alltid er like koselig. Det var iskaldt og vi gjemte oss under dynen, på med ovnen og var på dataen og snakket. Ellers så gikk det jo faktisk bra på Historie prøven! Skreiv hele fem sider. Det er ikke værst. Også fikk jeg 5/6 på naturfags prøven. Hmm, føler meg litt nerd fortiden men det får gå. Forresten på bildene over har jeg absolutt ingen ting sminke på meg, så hversågod. 

Hva har du gjort i dag?

Jennifer Elizabeth 

Dette suger

Hallo! Har brukt hele dagen min på å øve til historie prøven i morgen. Vi har om den kalde krigen, noe jeg ikke er så veldig flink til. Kan jo ingenting! Merker at jeg ikke har følgt ekstra godt med i timene når vi har hatt om dette. Jaja, vi har fått vite prøven fra før og vi skal skirve alt vi kan om den kalde krig på en time. Har lest 40 sider om dette og klarer ikke å bare velge ut det viktigste. Har virkelige problemer. Er enda ikke ferdig men må vell snart begynne igjen. Kommer sikkert til å sitte opp lenge i kveld. Får kose meg med en kopp te. Forresten, fint tøy? hehehe.

Håper dere har hatt en finere dag enn det jeg har hatt!

Har dere noen prøver denne uka?

Jennifer Elizabeth 

Anbefaling (foundation)
Hallo alle sammen! Jeg tenkte og skrive om et produkt eller en ting som jeg liker veldig godt en dag i uken. Jeg tror det blir hver søndag for da har jeg som regel lite å blogge om. Jeg sitter som regel bare hjemme uten sminke og daffer i deilig tøy. Jaja, la oss starte! I dag skal jeg fortelle litt om denne foundationen ( face finity all day flawless ) fra max factor. Skal si litt om hvorfor den er så bra og hva nedsidene er. 

Jeg kjøpte denne faktisk for en god stund siden. Tror det var i september/oktober i fjor eller no. Jeg hadde aldri brukt liquid foundation før, bare BB cream og bare minerals pudderet. Jeg så den på reklame og selvfølgelig var det en dame som hadde den perfekte huden og de forklarte at denne var super bra. Jeg tenkte jeg skulle prøve den og kjøpte den. I begynnelsen syntes jeg den var døds bra, men etter hvert likte jeg den bare ikke og sluttet å bruke den. Kjøpte smash box sin foundation i stedenfor og syntes den var super. Etter som jeg brukte den på slutten av dagen så du at den begynnte å '' flake '' av hvis dere skjønner hva jeg mener. Det så ikke fint ut! Nå har jeg begynnt å bruke max faktor sin igjen og elsker den.

Det som er positivt med denne først og fremst er at det er primer, concealer og foundation i en. Jeg bruker ikke primer eller concealer som jeg måtte bruke på smash box sin. Den dekker så utrolig bra. Jeg har selv mange arr og veldig rød i huden og det dekker den over! Men det beste av alt er at den er så tynn på huden! Det kjenner ikke ut som jeg har noe hud sminke på. Den er også lett og påføre som er positivt.

Noe av det jeg ikke liker med den er at de har den ikke i så mange farger. Jeg er veldig lys i huden og passer få foundationer. Jeg har den i den lyseste fargen og er for mørk. Jeg kommer til å bruke den mer til sommeren for da passer jeg den sikkert perfekt. For å ikke få så ekstremt skillle tar jeg på halsen og litt sol pudder over. Dette funker greit.Nå ble det litt mye tekst men her er et bilde av den på.

Har dere prøvd den?
Hva syntes dere om den?

Jennifer Elizabeth

 

Outfit 02.03.13Jakke og genser  Bikbok  Skjørt  h&m  solbriller  Gina tricot 

Hva syntes dere?

Jennifer Elizabeth

New inGenser fra Gina tricot   249,-
Jakke fra Gina trocot    199,-
Skjørt fra H&M                49,-
Vest fra H&M                 299,-

Hva syntes dere?
Noe du likte? 

Jennifer Elizabeth

Kveldens outfit


Genser og Jakke  Gina tricot  Skjørt  H&M  Klokke CMYK

Hva syntes dere?
Hva skal dere?

Jennifer Elizabeth  

Smoothie oppskrift!

Hallo! I det siste drikker jeg smoothier hele tiden. Helst etter trening. Har prøvd ut en del forskjellige smaker men kommer alltid tilbake til denne! Jeg vet at alle kan lage smoothie men tenkte bare å vise dere denne. Så da begynner jeg! 

Det du trenger! ( en porsjon )

 1 banan
 1 kopp jorbær
 eple juice
 litt yoghurt 


Det første du gjør er å deler opp bananen og tar det oppi blenderen. Så hiver du bare oppi jorbærene. Du kan ta mere jorbær enn banan og motsatt men jeg liker når det er litt mye banan. Hehe da blir det så søtt! Etter det heller du bare oppi så mye juice du vil. Det spørs hvor rendene du vil ha den. Også tar du oppi litt youghurt. 

Så mixer du selvfølgelig alt sammen! Veldig enkel men kjempe god! Drikker en faktisk akkurat nå. Håper dere vil like den hvis dere prøver den ut eller har prøvd den ut fra før. (Noe jeg er nesten helt sikker på.)

Skal du prøve å lage den?
Har du smakt og hvilken smoothie er din farvoritt?

Jennifer Elizabeth 

Sol

God dag, alle sammen! Nå har jeg just spist meg stapp mett på bestemors lapskaus. Det er så godt! Får håpe jeg ikke er altfor mett på hånballtreninga som begynner 6. Vi får se. Uansett så har været vært helt fantastisk i det siste. Skikkelig vår stemning! Kjenner at jeg begynner å glede meg til våren og sommeren kommer! Å gå med shorts, ikke ha på deg jakke når man går ut. Det skal bli deilig. Da er det vell bare å glede seg da.

Gleder du deg til våren/sommeren kommer?

Jennifer Elizabeth


Smoothie og rundstykke med banan

Hei hei! Kom akkurat inn døren fra trening. Det er så deilig å trene! Lagde just en kjempe god smoothie og fikk kjøpt meg et rundstykke og en banan på butikken før jeg tok bussen. Tror akkurat denne smoothien er en av de beste jeg har smakt! Hvis det er noen som vil ha oppskrift til den er det bare å si ifra! Jaja, nå skal gå å ta meg en varm dusj. Det skal bli deilig! Fryser sånn..

Vil dere vite oppskriften til smoothien? 
Så det godt ut?

Jennifer Elizabeth

SunglassesHva syntes du om bildene?
Hvilket likte du best?

Jennifer Elizabeth 

Outfit
Fotograf // Tone koland

Skjorte  Gina tricot  Bluse og Solbriller  H&M  Bukse  Cubus  Sko  Mani  Kåpe  Vero moda

Hvilket bildet likte du best?
Likte du antrekket? 

Jennifer Elizabeth

Dagens outift kommer!

Hallo! Hadde akkurat tenkt til å lage et innlegg om dagens outfit, men har ikke tid akkurat nå. Jeg skal trene på Shapes! Vi har sånn egentrening hjemme isteden for gym så velger heller å trene i kveld enn å trene i morgen tidlig. Så kan jeg jo sove to timer lengre en det jeg pleier! Flott. Jaja, outfit bildene kommer i kveld må bare få redigert de litt. Men legger ut et bildet som dere kan se imens.Vil dere se resten av outfitet?
Hva syntes dere om bilde? 

Jennifer Elizabeth

Sunny dayHallo! Åååhh, så deilig det var med sol. Det skal bli godt når våren kommer. Jeg er virkelig blitt lei av snøen og kulda. Noen flere som er enige? Hehe, når jeg skulle ta disse bildene blåste det veldig mye og da gikk jo håret i alle veier. Noen av bildene ble helt forferdelige! Det var litt vittig. 
I kveld skal jeg på håndball trening og skal bli godt å få trent igjen. Også er det finale i unkarskvinnen vs unkaren i kveld! Ååå, gleder meg! Håper virkelig Chris og Sara vinner! Dette blir spenende. 

Gleder du deg til våren/sommeren?
Ser du på bachelor pad? 

Jennifer Elizabeth

Happy Birthday, Daddy!

// kommer til å skrive dette innlegge på engelsk bare fordi min far er fra Amerika og bor der.

Happy Birthday daddy! I really hope you are enjoying your day in San Fransisco with Grandpa. Really wish i was there with you! But hopefully i will come this summer and spend some more time with you! I miss you alot and hope to see you soon! And hope you dont mind these pictures.

Jennifer Elizabeth


Kosekveld
Hallo! I dag er jo siste kveld før skolen begynner. Jeg og noen flere jenter bestemte oss for å ha en liten avsluttning på ferien. Det var utrolig koselig. Det ble masse av snakking, latter, spill, snacks og music. Også spilte vi Twister! Husker når jeg var mindre så spilte jeg dette hele tiden! Syntes det var så gøy! Ble kanskje litt vanskeligere når vi har blitt større siden da er det ikke så mye plass å bevege seg på, men gøy var det!  Men nå gruer jeg meg til å starte på skolen igjen. Det har vært så deilig og kunne sove lenge og bare slappe av uten å tenke på noen prøver og lekser. Jaja, nå er det ikke lenge til Påske ferien. Det skal bli deilig!

Hva gjorde du i kveld?
Hva har du gjort i vinterferien?

Jennifer Elizabeth 

Innkjop fra OSLOMaxi skjørt  Gina Tricot  Bryanter  TGR  Shorts  BikbokGenser  Gina Tricot  Bukse  Bikbok  Spray til å vake koster  The body shopDeodoranter og dusj såpe  H&M  Facial cleansing sponge  The body shopKlokke  Nille  Solbriller  Gina Tricot  Boks  Nille  Sponge  H&M  

Hallo! Hadde egentlig tenk til å lage video, men årket rett og slett ikke.  Menmen. Fikk faktisk ikke kjøpt så masse. Hadde forventet mye mer. Fikk kjøpt meg 4 klesplagg. Hmmm.. Trenger egentlig mere tøy. Får vell se om jeg kan finne meg noe i kristiansand da engang. Men uansett så ble jeg skikkelig skuffet over Zara i oslo nå. Det var nesten ingen ting som jeg måtte ha. Jeg som hadde gledet meg. 
Hehe, dere ser sikkert at det har kommet en sprekk i klokka.  Årh.. Hadde Den i veska hele torsdagen og jeg har tydeligvis ikke vært forsiktig nok. Men det får gå!

Noe du likte? 

Jennifer Elizabeth

OSLO VIDEO (harlem shake)

Håper dere likte den! 
Skal jeg lage flere sånne videoer? 

Jennifer Elizabeth

Outfit fra OSLOTakk for en herlig h

Jakke  Bikbok   Skjerf   Lindex   Genser  Cubus    Shorts  Bikbok  Solbriller   Gina tricot    Veske   Gina tricot
Hva syntes dere?
Legger forresten ut videoen fra oslo ikveld!
Jennifer Elizabeth 

Hjemme

God dag alle sammen! Jeg har kommet hjem fra Oslo! Toget kom til Kristiansand halv 4, så var det rett hjem å legge seg. Det værste var at når jeg kom hjem skulle inn på rommet og der hadde jeg glemt å lukke vinduet før jeg gikk. Det var iskaldt! Frøys hele natten. Kommer til å skrive litt mere om hva vi gjorde i oslo. Vi tok nesten ingen bilder men vi fikk filmet endel så kommer nok til å lage en video om det! Jeg våknet for en halv time siden og sitter nå å spiser deilig frokost. Åhhh! Noen andre som syntes dette er godt? Elsker det.

Og forresten vil dere ha innkjøps video fra Oslo? Eller bare et vanelig innlegg?

Jennifer Elizabeth

What to wear?

Hallo! I morgen skal jeg tl OSLO! Skal dit med 3 gode veninner. Årh, gleder meg. Det blir shopping, masse god mat og kos. Skal bare være der i 2 dager og skal prøve å få blogget mens jeg er der! 
Akkurat nå sitter jeg her og skal til å pakke. Har virkelig ikke peiling på hva jeg skal ta med av tøy. Noen flere som har problemer med å pakke? Jeg pleier egentlig bare å ta med masse tøy også velger jeg hva jeg skal gå med der. Men denne gangen skal jeg være litt mer praktisk og ikke ha med en stor bag, som jeg alltid har. Derfor har jeg lakt frem 3 anntrekk som jeg kan velge mellom. Jeg skal bare ha to av de med. Så hjelp meg velge! 
1. 

2.

3.
Hmm... Jeg vet egentlig ikke. 

Hvilket skal jeg ta med meg?
Hvilket antrekk syntes du var finest? 

Jennifer Elizabeth

Innkjøps video!

Håper dere liker den!

Likte du noe av innkøpene?
Hva likte du best?

Jennifer Elizabeth 

Lemster

God morgen! Etter en lang trenings økt på shapes er jeg blitt veldig lemster. Spessielt i rompen og lårene. Gjør vondt å gå. Vi trente forresten bein og mage. Det var en spessiell øvelse for magen og jeg tror det er det tungeste og værste øvelsen jeg har gjort! Det var helt sykt. Men det føltes så sykt bra når vi ble ferdige. Uff.. Men ny trening i dag og tror kanskje vi skal trene armer og rygg, men det er jeg ikke helt sikker på. Dette blir gøy!

Forrsten så holder jeg på å redigere videoen og tror jeg legger den ut ikveld! Kos dere videre i dag.

Liker du å trene?
Trener du ofte? 

Jennifer Elizabeth

Trening

Hallo! Da stiker jeg på Shapes for å trene. Vi skal trene mage og bein i dag tror jeg. Det skal bli godt å trene litt. Men nå må jeg bare løpe siden jeg må rekke bussen!

Lagde også innkjøpsvideo istad. Tror den blir lagt ut enten i morgen eller på tirsdag, må redigeres osv. 

Vil dere se innkjøps videoen?

Jennifer Elizabeth

Sporsmalsrunden

Litt sent men. Hehe, kvaliteten var ikke det beste, men fokuserte feil, men det får gå! Sett på 720 for bedre kvalitet. Håper du liker den!


Hva syntes du om videoen?
Noen flere spørsmål du lurer på? 

Jennifer Elizabeth

Marthe Borge og Kristina andersen

Hallo! I dag har jeg vært i byen og vært med på Kritina og Marthe sin ''butikk''. Det var så utrolig masse fint, men alt tøyet gikk jo med en gang. Vi var en av de første inne i butikken og fikk en to ting med meg hjem. Det var utrolig gøy å være med på og de var kjempe koselige! Viser dere hva jeg kjøpte senere. Kanskje innkjøps video.Hehe, både meg og Tone fikk være med på bloggen til Marthe!Etter vi var inne på butikken gikk meg og Lene på Waynes Coffee. Vi begge kjøpte oss Caramell frappe. Super godt! Ellers så gikk vi bare rundt å kikket på noen få ting. Fikk kjøpt meg noen skatter i tillegg. Håper alle dere har hatt en super fin dag og kommer til å få en fin kveld! Kos dere.

Var dere i butikken?
Hva har dere gjort i dag?

Jennifer Elizabeth 

Will you be my valentine next year?Hva syntes du om bildene?

Jennifer Elizabeth

Pink lipsHappy valentines day! 
Håper alle har kost seg i dag. Jeg sitter hjemme og øver til naturfagsprøven som vi har i morgen.

Gjort noe spessielt på valentines dagen? Fortell!

Jennifer Elizabeth 

Joggebukse & fleecegenser

Hallo! Sitter og holder på med norsk innleveringen/fremføringen. Ikke at jeg har gjort så mye. Vi skal presentere en tekst med temaet makt og motmakt. Jeg valgte novellen Blodspor. Grunnen var fordi den var ganske kort og vi har lest den flere ganger før. I morgen så må vi søke på hvilken skole/linje vi skal gå på til neste år. Er så usikker, men tror det blir studiespesialisering på KKG. Men har også lyst å gå på media og kommunikasjon. Tar det på andre eller tredje plass eller no. Vi får se. Men nå må jeg bare begynne å jobbe igjen. Håper alle dere får en fin kveld! Og forresten likte dere det jeg gikk med i dag? Haha, årket virkelig ikke å kle meg ordentlig. Det er så deilig og gå sånn på skolen. 

Hvilken linje skal du gå på til neste år?
Syntes du det er deilig og gå med ''chille'' tøy på skolen?

Jennifer Elizabeth

 

Pretty little liars

Hallo! Er det mulig og trøtt jeg har vært i dag. I gårkveld la jeg meg 10 siden jeg skulle få en god natt søvn og ville være forbredt til i dag. Jeg lå der i flere timer og ventet på at alt slukke. Men det gjorde det ikke. Var oppe til halv 2. Ikke at det er så veldig seint, men som sakt tidligere så har jeg jo vært syk og ikke helt frisk enda og da er det bra med nok søvn. Det værste av alt var at jeg våknet klokken 5 på morgenen i dag og var kvalm. Det gikk virkelig ikke ann å sovne. Lå å snudde på meg for å finne den perfekte stillinga, men det gikk virkelig ikke. 

Ellers så har jeg veldig mye og gjøre denne uka på skolen. Vi har norsk innlevering og fremføring, RLE innlevering, Naturfagsprøve, tester i gymmen og en liten matte prøve. Alt for mye spør du meg. Fikk gjort matte leksa i dag sammen med Tone, men enda ikke ferdig. Tror vi har sånn 16 oppgaver å gjøre eller no. Jaja, bare noen få dager til vinterferien nå. Det skal bli deilig etter at jeg er så sykt skole lei.   Fikk virkelig ikke han her til å sitte stille. Så disse ble de beste bildene. Nå skal jeg sitte å kose meg mens jeg ser på Pretty little liars! Begynnte å se det i går på netflix og jeg er helt hekta. Kommet til episode 18 sesong 1. Døds gøy!

Noen flere som ser på Pretty little liars?
Er du skole lei?

Jennifer Elizabeth 

Sick

Hallo! Grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi jeg har vært syk. Det begynnte på fredagen med en sterk forskjølelse og på søndagen spøy jeg og hadde høy feber. Har ikke akkurat årket å stelle meg eller ta bilder for bloggen. Håper dere forstår! Starter og blogge igjen i morgen!

Håper dere har hatt en helg!

Jennifer Elizabeth 

So many questions

Hvem er jeg? Hvem vil jeg være? Hva er jeg flink til? Hvem vil jeg tilbringe tid med? Hva vil jeg gjøre fremover? Hvordan vil fremtiden min være? Hvilken skole vil jeg gå på? Hva vil jeg bli når jeg blir stor? Hva syntes jeg egentlig om meg selv?  Hva syntes de egentlig om meg? Burde jeg endre meg? Burde jeg være mer som hun? Hvorfor kan jeg ikke bli som hun? Skal jeg si ifra? Hvorfor fortsetter de? Hva gjør jeg feil? Hva burde jeg satse på? Hvorfor tar jeg ikke fler sjangser? Hvorfor tørr jeg ikke det? Når vil jeg finne ut hvem jeg egentlig er? Hvorfor setter jeg ikke mer pris på hva jeg har? Hvem kan jeg stole på? Hem kan jeg renge med? Hvordan har hun det egentlig? Hvordan går det med han? Savner han meg? Tenker han på meg? Hvorfor funket det ikke? Hvorfor snakker vi ikke? Hvorfor er han så dum? Hva skjedde med oss? Hvorfor er hun sånn? Hvorfor forandret han seg så mye? Er jeg dum? Hvorfor klarer jeg ikke bedre? Hvordan kan jeg gjøre det bedre? Hvorfor utnytter jeg ikke tiden bedre? Hva må jeg gjøre for å passe inn? Hvor mye må jeg gi av meg selv? Hvem inspirerer meg? Hvem ser jeg opp til? Er jeg kravstor? Har jeg gjort meg fortjent til å få hva jeg har? Er jeg takknemmelig? Er jeg snill? Er jeg ærlig? Lar jeg andres mening om meg gli inn på meg? Klager jeg mye? Er jeg egoistisk? Burde jeg være mer positiv? Er jeg bra nok? Noen som kjenner seg igjen?

MusicHallo! Spilte just inn spørsmålsrunden. Håper den blir bra! Men hvertfall, i dag  har det vært helt greit.  Jeg har blitt helt hekta av to forskjellige spill på Iphonen. Det ene er ikke så veldig gøy da, men man må bare fortsette å bli ferdig. Det er sikkert mange som har spilt det men det er ihvertfall Tamago! Haha, man skal bare trykke på ett egg 1 million ganger så skal det komme opp en lapp. Det var så mange som spilte det på skolen i dag. Så bare rundt meg i klasse rommet. Alle hadde hånden bak en bok eller no slikt og trykket.  Ellers så skal jeg på håndball kamp i dag i søgne. Tror ikke jeg skal spille så mye pågrunn av hode, men får se hvordan jeg føler meg.

Flere som holder på med den appen?
Du gjort i dag? 

Jennifer Elizabeth

Ny header!

God kveld! Så gjennom komentarene til innlegget der dere sa hvilken header dere likte best. De fleste sa den første og det var den jeg byttet til! Tusen takk til alle som kommenterte! Har nesten ikke fått blogget noe i dag. Men har vært ganske opptatt. Kan heller fortelle litt mere i morgen. Dette var den gamle headeren. Syntes selv den nye ble mye finere!
Ha en god natt alle sammen! 

Hva syntes dere? 

 - Jennifer Elizabeth

Outfit


Vest  Ginatricot   Genser  Bikbok   Bukse  Carlings   Smykke  Bikbok   Sko  Euro Sko

Syntes om antrekket?
Burde jeg ha flere outfits?


- Jennifer Elizabeth 

Deilig

Hallo. Kom just inn døren fra håndball treningen og lukten av nystekte boller svevet omkring. Vi har hatt besøk av mi bestemor. Hun kom å lagde middag til oss. Kjempe koselig. Før ho gikk lagde hun tydeligvis boller som vi kunne ha til kveldsmat. Hun tok også med hjemmerørte jorbærsyltetøy. Det er noe av det beste! 
 
Bollene til bestemor er noen av de beste. Men hvem syntes vell ikke at besteforeldre er flinke til å bake? Som sakt tidligere så var jeg på håndball trening just nå. Vi skal spille kamp til helga mot Søgne. Forhåpentligvis vinner vi. Vet ikke om jeg skal spille så mye pågrunn av hode mitt, men får se. Nå er det bare å hoppe rett inn i dusjen og få lagt seg. Forresten tusen takk til dere som kommenterte forje innlegg! Det hjalp mye! 

Så bollene gode ut? 
Hva har du gjort i dag?

- Jennifer Elizabeth

Hvilken header?

Hallo! Har just laget noen headere. Er ikke sikker på om jeg vil bytte. Men lurte bare på hva dere syntes jeg burde gjøre. Valgte disse to headerene å vise dere. 

1.


2.


3.

Dette er jo denne jeg har nå. Jeg er egentlig fornøyd med den. Men den er kanskje litt kjedelig og enkel. Er ikke sikker på hva jeg syntes. Men det er jo deres mening som betyr mest! Jeg likte kanskje den øverste best. Hmm, ikke helt sikker. Skriv en kommentar om hvilken du likte best. Men kommer til å forandre litt på de hvis jeg skal bytte. Lagde de bare i farta.

Burde jeg ha en av de jeg just lagde eller den jeg har nå? 
Hvilken var finest? 

- Jennifer Elizabeth

Sneak peak


Vil dere se hvordan det er på i morgen? 
Syntes om bildene? 

- Jennifer Elizabeth

Husk sporsmalsrunden

God kveld. Nå sitter jeg her og slapper av forran tven og ser på ungkarer vs unkarskvinner. Spennende. Jaja overskriften sier vell det meste. Dere må stille flere spørsmål til spørsmålsrunden. Det er ikke akkurat de fleste spørsmålene. Still spørsmål her. Du kan også bare legge igjen en komentar under her også, om du har lyst!

Ellers så var jo jeg på skolen i dag så måtte vi skrive en stil på 3 timer. Som jeg ikke hadde forventet i det hele tatt. Vi fikk vite det for en stund siden, men jeg hadde jo selvfølgelig glemt det. Får håpe det gikk bra da. Jeg var også hos Tone tidligere i dag. Like koselig som alltid. 
Forresten så er det noe galt med overskriften, kan ikke skrive æøå. Skal fikse på det senere!

Noe du lurer på?
Hva har du gjort i dag?

- Jennifer Elizabeth

Denim & Leather
Skjorte Bikbok   Skinn tights Bikbok   Sko Mani   Lue Cubus

Hva syntes du om outfiten? 

- Jennifer Elizabeth

Put that lipgloss on

Syntes om bildene?

- Jennifer Elizabeth

SminkevideoTrykk på tannhjulet for bedre kvalitet! Håper dere liker den! 
Burde jeg lage flere videoer?
Noen forslag?


- Jennifer Elizabeth 

WinterwonderlandVest // Ginatricot  Genser // Vila

Hva syntes dere om bildene?

- Jennifer Elizabeth

Instagram 

God kveld! Nå fortiden er jeg veldig glad i å legge ut bilder på instagram. Jeg ser gjennom alle bildene som jeg følger har lakt ut før jeg legger meg osv. Årh! Det er så gøy. Følg meg! Jeg heter Jenniferelizabethhicks. 
Skal forresten legge ut en sminkevideo i morgen om dere har lyst. 

 Hva heter du på instagram? 
 Vil du at jeg skal legge ut sminkevideo i morgen?

- Jennifer Elizabeth

Konkuranse

Hallo! Som dere sikkert leste tidligere så sa jeg at jeg skulle ha konkuranse i samarbeid med CaseApp. Vinneren får et gavekort på 200-, til et iphonedeksel. Det er greia med Caseapp er at man kan designe ditt eget deksel. Du kan for eksempel ta et bilde av deg og en venn/venninne, en kjæreste eller hva du har lyst til. Det er så utrolig kult og jeg kommer garantert til å kjøpe ett jeg også. Men usikker på hvilket bilde jeg skal velge.  Her en noen eksempler på hva du kan gjøre. 

Det du må gjøre for å være med i denne konkuransen er: 
-Du må like caseapp på facebook HER 
-Du må dele linken til dette innlegge på din blogg eller facebook.  
Så er det bare å kommentere  at du er med. Det øker sjangsen for at du vinner hvis du kommenterer flere ganger og om du forteller hvorfor du bør vinne! 

LYKKE TIL! 

- Jennifer Elizabeth
 

HortemoGod kveld! Ut på tur aldri sur, er det ikke det man sier? Isteden for å gå på skolen, gikk vi på tur. Vi kom hjem sent i går og tenkte at mange kom til å være trøtte i dag. Like greit. Vi kom ned klokka 10 og spiste  restene fra kvelden i går. Det vi gjorde var egentlig bare å sitte der og skli på et jordet som bare var is. Vi var der ikke så lenge, kanskje 3 timer. 
Nå sitter jeg hos Thea med noen gode vennner. Vi skal ligge over her til i morgen. Håper alle dere har hatt en fin kveld og kos dere masse i helga! Forresten så må dere stile flere spørsmål HER

Hva har dere gjort i dag? 

- Jennifer Elizabeth

Ballet
Beste kvelden på lenge! Utrolig koselig med god stemning. Det skjedde masse som dansing, priser, kåringer, underholdning, god mat, latter og mye mer. Hadde egentlig forventet at det kom til å bli klein stemning og at alle bare kom til å sitte der. Men det gjorde det ikke! Har virkelig en super klasse. Gruer meg til videregående. Kommer til å savne dere alle! 
Takk til alle dere som gjorde kvelden så flott som den var!  

Fine bilder? 

- Jennifer Elizabeth

Snart konkuranseDa blir det konkuranse på bloggen snart. Tror dette blir bra. Jeg syntes premien er super bra og vil gjerne ha den selv. Men gir den ut til en av dere. Jeg kommer til å publisere konkuransen i morra eller på søndag. Får se når det passer. Da får dere bare følge med når den kommer og melde dere på!

Vil dere ha en konkuransen? 
Kommer du til å være med i den? 

- Jennifer Elizabeth

Sliten

God kveld! Kom akkurat inn døren etter et fantastisk kveld med de aller beste. Har hatt det utrolig koselig. Kommer et innlegg om det i morgen eller no hvis dere har lyst! 
Nå er det bare å ta av meg kjolen og på med noe godt å gå med, ta av sminken og rett i seng. Sliten etter en sånn dag. Skal bli godt å legge seg nå. I morgen så er det tur med skolen, så må jo være opplagt til det! Tror jeg skal ta med kameraet men får se.

Skal jeg lage et innlegg om ballet?
Hatt en fin kveld? 

- Jennifer Elizabeth 

La det begynne

Hei! Nå sitter jeg nede på menighets huset på mobilen og rydder i stand til ballet. Dette blir nok en koselig kveld. Får vi håpe. Kos dere hjemme eller hvor enn du er !

- Jennifer Elizabeth

Happy

Endelig har jeg fått Iphonen! Har ventet siden konfirmasjonen min som var i september. Nå er den endelig her! Det er en hvit iphone 5 som dere sikkert ser. Nå er det bare å gjøre den klar til bruk. Har aldri hatt en iphone før så dette skal bli bra! Elsker den allerede. 

Har du Iphone 5?

- Jennifer Elizabeth 

Hårfrisyrer

1.

2.

3.

 

Skal jo på ball i morgen, men vet ikke hva jeg skal gjøre med håret. Tror kanskje jeg velger den siste men er ikke sikker. Hjelp meg med å bestemme! 
( Prøv å se vekk fra fjeset mitt. )

Hvilken skal jeg ta?
Noen forslag?

- Jennifer Elizabeth